servicii

$29

servicii

MANIPULARE MARFURI GENERALE

Elementul cel mai important care conduce la creșterea prețului sistemului logistic îl reprezintă operațiunile de manipulare. 

Reducerea cheltuielilor de manipulare se poate realiza prin reducerea numărului de manipulări si mărirea productivităţii acestei activităţi, prin mecanizarea operaţiilor de încărcare descărcare si depozitare, realizând in final circuite integrate.

Echipa noastră dispune de personal calificat, cu multă experiență,  care reușește să asigure cu ajutorul echipamenteleor și utilajelor moderne un circuit integrat care conduce în final la  micșorarea timpilor în operațiunile de manipulare precum și la reducerea costurilor. 

CWG_6844
Predilect-CWG_7223

$49

servicii

SERVICII DE DEPOZITARE

Compania noastră dispune de platforme și hale de depozitare, modern utilate pentru a obține o viteză mare de procesare a mărfurilor dumneavoastră. Depozităm mărfurile in condițiile optime pentru fiecare categorie de produse, având tot timpul in vedere specificațiile și solicitările dumneavoastră referitoare la manipularea acestora. 

Dispunem de soluții complexe de depozitare, avizate sanitar- veterinar, având posibilitatea de a asigura temperatura controlată pentru produsele perisabile. Acordăm o atenție deosebită manipularii și stocarii oricarui tip de produs  asigurându-ne că spațiile de depozitare, rafturile și utilajele îndeplinesc toate normele de siguranță și calitate in vigoare. 

Datorită experienței acumulate în cei peste 15 de ani de activitate, echipa noastră vine în ajutorul dumneavoastră cu cele mai bune solutii pentru depozitarea mărfurilor.

CWG_6882

$49

servicii

SERVICII DE GRUPAJ

Suntem singura companie acreditată de către Biroul Vamal Constanța Sud Agigea pentru a efectua acest gen de operațiuni în Zona Liberă.

Pentru a vă oferi servicii de calitate cu costuri cât mai mici, compania noastră vă pune la dispoziție serviciul de grupaj marfuri, reușind astfel să economisiți timp și bani cu transbordarea, manipularea și depozotarea mărfurilor dumneavoastră până la destinație.

Depozităm și grupăm marfă incepând de la colete de mici dimensiuni, până la paleti sau volume de mari dimensiuni, utilizând soluțiile optime pentru reducerea costurilor. 

Serviciul de grupaj marfă oferit de compania noastra reprezintă o modalitate flexibilă, sigură dar mai ales avantajoasă, garantându-vă astfel servicii de inaltă calitate.

$49

servicii

FORMALITĂȚI VAMALE​

Formalitățile vamale reprezintă un proces birocratic care reușește în cele mai multe situații să vă răpească timp prețios din ativitățile zilnice. Plecând de la această idee am format o echipă specializată, care este permanent la curent cu legislația în vigoare, și care a reușit de-a lungul timpului să rezolve cele mai complexe spete din domeniul vamal.

Experiența specialiștilor companiei noastre, acumulată în ani de lucru cu biroul vamal,  reusește să vină în ajutorul dumneavoastră oferindu-vă servicii prompte și de cea mai bună calitate.  

Biroul nostru oferă consultanță pentru:

  • formalități de import;
  • formalități de export;
  • formalităti de tranzit și garanție;
  • documente ATA;
  • Documente TIR .

și orice alte servicii conexe la cererea dumneavoastră.